Search results

  1. Administrators

    Faulty part through parts request

    Thanks for pointing this out... one or two things have changed in the move and we'll make things easier to find again...
  2. Administrators

    Problem Bad Request Error Message

    Hi thanks for the feed back... You might have just solved one of the problems we are having and don't understand... When this happens do you still see the site or is it a true error page? if you don't close the browser and refresh does it go away? can you do a screen shot? Many thanks Adam
  3. Administrators

    Fixed How do we request prices for parts now. Sorry, can't see the link now.

    Back up and running.......https://www.audi-sport.net/xf/tickets/queue
  4. Administrators

    Annoying ‘pop-up’ on forum webpages

    Should be fix for now :) We have been working on things and missed that one
  5. Administrators

    Fixed Has they way you search the forum changed? Or have old posts been deleted/archived?

    Just one thought make sure the "search this forum only" isn't ticked
  6. Administrators

    Fixed Has they way you search the forum changed? Or have old posts been deleted/archived?

    Hi Just searched for the post number and your User name and the search came back with https://www.audi-sport.net/xf/threads/reoccuring-17748-mapping-tomorrow-morning-fml.248586/ Is that the correct one? Just trying to understand what, how when... if you can tell me the search term you used...
  7. Administrators

    Fixed Shadow on Right Side

    Have a try now
  8. Administrators

    Fixed Christmas interference

    Sorry that shouldn't have been on that style... Should be all gone now A
  9. Administrators

    Broken links and images

    It's off for the moment... it's been on for long enough for there to be a nice layer of snow on the logo :) should it start snowing outside it might be back on happy xmas :)
  10. Administrators

    Fixed Logging in

    Ok We'll look into it and see what we can find...
  11. Administrators

    Fixed Awful user experience on iPad

    Sorry we are doing lots of things to the site at the moment and the plugin that is causing you the problem was turned on and is now being removed rather than just being turned off. Give it a few mins and try again.. A
  12. Administrators

    Fixed Awful user experience on iPad

    So are you still getting the page scrolling? or page loading problems and which browser are you using?
  13. Administrators

    Fixed Awful user experience on iPad

    Ok I have just turned off a JS that might have been causing a problem for some browsers. Try your profiles again... a
  14. Administrators

    Fixed Awful user experience on iPad

    Ok so if you go to http://audi-sport.net/xf do you get the same thing or are you opening a saved link?
  15. Administrators

    Fixed Awful user experience on iPad

    so the biggest problem is with the menu? Is the site loaded before you are pressing the buttons? A
  16. Administrators

    Fixed Do not have permission to view sub forums!?

    Hi can you clear everything and try again. The permissions look fine.. A
  17. Administrators

    Fixed Do not have permission to view sub forums!?

    Just looking at it now....
  18. Administrators

    Fixed Privacy problems

    We have changed the PM system and it has caused a few problems where if people have been contacted before they are link to other conversations... can you screen shot it for me and I'kll have a look at this end. Is it for me or Rob
  19. Administrators

    Search function not working

    Try it now....
Top