New software version

NHN

Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat
Site Sponsor
VCDS Map User
Liking the new post box at bottom of threads, allot better tbh, seems VB have been busy, emoticons is a hell of allot better now aswell, kudos for the update :thumbsup:
 

Ads

ASN Veteran
emoticons is a hell of allot better now aswell

My emoticons window doesn't fully fit on the page. Even if I drag the pop up box I still can't display the bottom rows. The 'Shameless Plug' icon is the lowest one I can see.
I'm using firefox.
 

Ads

ASN Veteran
You need a bigger monitor or resolution

I've got a 19" monitor and the resolution is set at the optimum level. I don't have problems with any other websites so doubt it is the cause.
I'll see what it displays like at home though.
 

Sandra

Administrator
Staff member
Administrator
Audi Main Dealer
Platinum Supporter
The software is running very slow, almost stops sometimes and changing pages is slow to do. I have logged on to other sites and hsve no problems with them loading.
 

Sock

Shark in a Goldfishes clothing
I keep getting a 'threat warning' when using Internet explorer but only on this site?
 

ScottD3

I want your faulty electronics
Supporter
My emoticons window doesn't fully fit on the page. Even if I drag the pop up box I still can't display the bottom rows. The 'Shameless Plug' icon is the lowest one I can see.
I'm using firefox.

I had the same in work (non restricted internet line) but I just moved it and it seemed fine.
both 19" monitors set to 1280x1024.
That smily thing might cause issues for smaller screens cause you can't shrink it very much.
Any one tested it out on a phone or tablet?

The software is running very slow, almost stops sometimes and changing pages is slow to do. I have logged on to other sites and hsve no problems with them loading.
I get the same on some posts. Slow to load up or just sits there loading and wont jump to the last post in that thread.

Apart from that its fine. I do like the past as plain text button.
 

L1 HCS

Registered User
The smileys aren't working on my phone, a dialogue box appears at the top of the screen with jibba jabba. Something along the lines of... Insert a smiley ... id='cke etc..,
 

jojo

Looking for Boost!
Staff member
Moderator
OK, experiencing the same smiley problems on my works laptop running FF.

At least it's running pretty quick.
 

NHN

Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat
Site Sponsor
VCDS Map User
Yeah I see now the smileys window doesnt move up, they should make it wider instead of narrower.
 

PAULF

Active Member
VCDS Map User
Same problem with the non-moving smileys box on a Macbook, using Safari
 

L1 HCS

Registered User
The notifications on my phone is also playing up. It goes to subscribed threads. Strange one.
 
Top